Blog image

Waarom swipedrinks altijd je omzet vergroot: de kracht van waardebonnen

In de dynamische wereld van horeca en evenementen is innovatie de sleutel tot succes. Swipedrinks is een vooruitstrevende app voor het beheer van digitale waardebonnen en speelt hier perfect op in en biedt tal van voordelen die bijdragen aan een gegarandeerde omzetverhoging. In deze blog duiken we dieper in hoe Swipedinks je omzet verhoogt.

1. Verbeterde Klantbeleving en Efficiëntie
SwipeDrinks optimaliseert de klantbeleving door snelle en eenvoudige transacties mogelijk te maken. Klanten kunnen vooraf waardebonnen aankopen en deze gebruiken wanneer het hen uitkomt, wat leidt tot kortere wachttijden en een vlottere service. Dit niet alleen verbetert de klanttevredenheid, maar verhoogt ook de kans op aanvullende aankopen. Zie hier hoe het werkt!
2. Bulk Aankopen en Verminderde Transactiekosten
Een van de unieke voordelen van Swipedrinks is het stimuleren van bulk aankopen. Klanten worden aangemoedigd om in één keer een groter aantal waardebonnen aan te schaffen, wat leidt tot hogere directe inkomsten. Bovendien, resulteert dit in minder individuele transacties via betaalterminals, wat de transactiekosten aanzienlijk verlaagt.
3. Pain of Paying
Cashless systemen zoals Swipedrinks kunnen leiden tot een verhoogde uitgave door klanten. Mensen zijn over het algemeen meer geneigd om geld uit te geven wanneer ze niet fysiek geld overhandigen. Swipedrinks maakt het gemakkelijk voor klanten om aankopen te doen, wat kan resulteren in een een hogere totale uitgave. zie ook artikel VRT
4. Verhoogde Klantloyaliteit en Veiligheid
SwipeDrinks faciliteert het opzetten van loyaliteitsprogramma's en speciale promoties, wat bijdraagt aan een verhoogde klantloyaliteit. Tegelijkertijd zorgt het digitale karakter van de waardebonnen voor een veilige transactieomgeving, waardoor het risico op fraude en diefstal wordt verminderd.
5. Refund kan, maar niet verplicht
In België is het voor organisatoren van evenementen wettelijk verplicht om ongebruikte drankbonnen terug te betalen aan klanten die dit verzoeken, zelfs na afloop van het evenement. Echter, deze verplichting kan worden omzeild indien het op het moment van verkoop duidelijk wordt gecommuniceerd dat de bonnen niet terugbetaalbaar zijn. Op deze manier kunnen events via Swipedrinks in sommige gevallen ook rekenen op extra inkomsten van niet gebruikte bonnen.

Conclusie
Swipedrinks biedt een veelzijdige en efficiënte oplossing die niet alleen de klantbeleving verbetert, maar ook bijdraagt aan een aanzienlijke verhoging van de omzet. Door het stimuleren van bulk aankopen, het verminderen van transactiekosten, het verhogen van klantloyaliteit en het behouden van de omzet van ongebruikte bonnen, staat Swipedrinks aan de voorgrond van innovatie in de horeca- en evenementensector. Maak de overstap vandaag nog en ontdek de ongeëvenaarde voordelen van Swipedrinks voor jouw bedrijf.