Blog image

Top-up, kassa of app gebruiken. Alles is mogelijk op jouw event (en zelfs tegelijk!)

EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN VOOR ORGANISATOREN

Swipedrinks biedt organisatoren een veelzijdig platform dat zich aanpast aan de unieke behoeften van elk evenement. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig festival, Swipedrinks biedt de flexibiliteit en controle die u nodig heeft om uw evenement soepel te laten verlopen.


NIEUW: HET TOP-UP SYSTEEM

Een van de meest complementaire toevoegingen aan ons aanbod is het nieuwe top-up systeem, waarmee deelnemers vanaf hun smartphone een Swipedrinks-kaartje meteen kunnen aanvullen, zonder de noodzaak om in te loggen. Dit systeem is ontworpen met het oog op gemak en snelheid, waardoor deelnemers niet verplicht worden zich te registreren in de app. 


FLEXIBILITEIT EN KEUZE VOOR UW GASTEN

Swipedrinks begrijpt dat elke gast uniek is, met eigen voorkeuren over hoe zij interactie willen hebben met uw evenement. Daarom bieden we verschillende opties voor het gebruik van onze diensten:

  • Volledige App-ervaring: Voor degenen die de voorkeur geven aan digitale gemakken, stelt onze app gebruikers in staat om toegang te krijgen tot alle mogelijkheden van Swipedrinks, van het kopen van bonnen tot het delen met vrienden.
  • Zelfbediening Top-up: Met ons nieuwe top-up systeem kunnen gasten hun kaartjes aanvullen zonder hulp van een medewerker, waardoor ze volledige controle hebben over hun uitgaven en meer tijd hebben om te genieten.
  • Opladen aan de Kassa-stand: Voor gasten die liever persoonlijke interactie hebben of contant geld willen gebruiken, blijft de optie bestaan om kaartjes op te laden bij een speciale kassa-stand op het evenement. 


HET RESULTAAT: GROTERE KLANTTEVREDENHEID EN MEER OMZET

In de dynamische wereld van evenementen is het voldoen aan de uiteenlopende behoeften van uw gasten essentieel voor succes. Swipedrinks speelt hierop in door een reeks van betaalmogelijkheden te bieden, die zich naadloos aanpassen aan de individuele voorkeuren van elke bezoeker. Of uw gasten nu kiezen voor de volledige app-ervaring, zelfstandig hun kaartje willen opladen via ons innovatieve top-up systeem, of de voorkeur geven aan persoonlijke interactie aan een kassa-stand, Swipedrinks biedt de ideale betaalkeuze voor iedereen.


Deze veelzijdigheid is niet alleen een kwestie van gemak; het is een strategische benadering om de omzet te verhogen. Wanneer bezoekers worden geconfronteerd met betaalopties die perfect aansluiten bij hun voorkeuren, verloopt het aankoopproces vlotter. Dit verlaagt de drempel voor extra aankopen aanzienlijk, omdat er minder obstakels zijn tussen de wens om te consumeren en de daadwerkelijke aankoop. Bovendien, door het elimineren van eventuele frictie in het betaalproces, vergroten we niet alleen de kans op impulsaankopen maar verzekeren we ook een hogere algemene bestedingsgraad.


Het gevolg is een directe impact op de klanttevredenheid en de omzet. Tevreden gasten die de vrijheid hebben om te kiezen hoe ze betalen, zijn gasten die meer geneigd zijn om te consumeren. Met Swipedrinks is het eenvoudiger dan ooit om deze tevredenheid te waarborgen en tegelijkertijd een omgeving te creëren die uitnodigt tot hogere uitgaven.


Bij Swipedrinks zijn we toegewijd aan het ondersteunen van organisatoren bij het creëren van onvergetelijke evenementen die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van vandaag, maar deze ook overtreffen. Door in te spelen op de individuele betaalvoorkeuren van uw gasten, openen we nieuwe mogelijkheden voor uw evenement om te schitteren en financieel te excelleren. Ontdek hoe onze nieuwe functies uw evenement kunnen transformeren en versterken. Swipedrinks is niet alleen een platform; het is uw partner in succes.