Blog image

Hoe je account deleten. (How to delete account)

Hoe Verwijder je Gemakkelijk je Account op Swipedrinks


Het kan voorkomen dat je om diverse redenen je account op Swipedrinks wilt verwijderen. Misschien heb je de app niet meer nodig of wil je gewoon een frisse start maken. Wat je reden ook is, wij zorgen ervoor dat het proces om je account te verwijderen eenvoudig en snel verloopt. Volg onderstaande stappen om je account succesvol te verwijderen.


Stapsgewijze Handleiding



Stap 1: Open de Swipedrinks App

Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Swipedrinks account op je smartphone.



Stap 2: Ga naar de Account Knop

Navigeer naar de rechterbovenhoek van het scherm en klik op de account knop. Dit is meestal aangegeven met een icoon van een persoon of profiel.



Stap 3: Selecteer 'Account/QR'

In het dropdown-menu dat verschijnt, kies je voor de optie 'account/QR'. Hiermee kom je op een pagina waar je verschillende accountinstellingen kunt beheren.



Stap 4: Ga naar 'Mijn Account'

Op de volgende pagina schuif je het balkje naar 'mijn account'. Dit gedeelte bevat alle persoonlijke informatie en accountopties die je kunt wijzigen.



Stap 5: Selecteer 'Account Verwijderen'

Scroll naar beneden tot je de rode knop 'account verwijderen' ziet. Deze knop bevindt zich helemaal onderaan de pagina. Klik op deze optie om verder te gaan met het verwijderen van je account.



Stap 6: Bevestig de Verwijdering

Een pop-upvenster zal verschijnen waarin je gevraagd wordt om je keuze te bevestigen. Klik op 'bevestigen' om door te gaan. Zodra je dit hebt gedaan, wordt je account permanent verwijderd uit het systeem.





Wat Gebeurt er met je Gegevens?

Wanneer je je account verwijdert, worden al je persoonlijke gegevens en drankbonnen die aan je account zijn gekoppeld, ook verwijderd. Zorg ervoor dat je eventuele ongebruikte bonnen hebt verzilverd voordat je je account verwijdert, omdat deze niet kunnen worden hersteld na de verwijdering.

Contacteer Support bij Problemen

Mocht je problemen ondervinden tijdens het verwijderen van je account of heb je andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via info@swipedrinks.com .We staan altijd klaar om je te helpen! 



Met deze eenvoudige stappen kun je je account op Swipedrinks verwijderen zonder gedoe. Bedankt voor het gebruik van onze app en hopelijk zien we je in de toekomst weer terug!

Je kan ook altijd onze klantenservice vragen je account voor jou te verwijderen door een mail te sturen met je accountgegevens naar info@swipedrinks.com