Organisator

Word vandaag nog een Swipedrinks organisator en ontdek hoe onze technologie kan helpen jouw evenementen, club of bar succesvoller en jouw bedrijfsvoering efficiënter te maken.

Volledige Controle over je Bar Menu’s en Verkooppunten

Eenvoudige en Snelle Registratie

Optimaliseer je Cashflow met Digitale Bonnen

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Volledige Controle over je Bar Menu’s en Verkooppunten

Als organisator kun je zelf de barmenu's samenstellen en zoveel togen creëren als nodig. Dit geeft je volledige controle over de assortimenten en prijsstelling, wat essentieel is voor evenementbeheer.

Eenvoudige en Snelle Registratie

Meld je organisatie, evenement, club of bar eenvoudig aan bij Swipedrinks en krijg direct toegang tot een krachtig dashboard. Hierdoor kun je jouw evenement snel en intuïtief opzetten en beheren.

Optimaliseer je Cashflow met Digitale Bonnen

Met digitale bonnen verkoop minimaliseer je de noodzaak van contant geld op locatie, wat leidt tot minder administratie en een veiliger verkoopomgeving. Dit systeem maakt het ook makkelijker om de verkoop precies te volgen en te rapporteren.

Vergroot ook je Omzet door Voorverkoop

Profiteer van de mogelijkheid om bonnen vooraf te verkopen via onze app. Voorverkoop biedt niet alleen een onmiddellijke boost aan je cashflow, maar zorgt ook voor een stabielere financiële basis voorafgaand aan je evenement. Dit verhoogt de zekerheid over de te verwachten inkomsten en vermindert de financiële risico's.

Toegang tot Waardevolle Data na het Event

Na afloop van je evenement heb je toegang tot gedetailleerde verkoops- en consumentendata. Deze informatie kan worden gebruikt voor het optimaliseren van toekomstige evenementen en het verfijnen van je marketing- en operationele strategieën.

Direct Marketing via Geregistreerde Bezoekers en Leden

Bereik je bezoekers en leden effectief via pushberichten of e-mail. Deze directe communicatiekanalen zijn ideaal voor het promoten van toekomstige evenementen, speciale aanbiedingen en belangrijke updates, waardoor je een loyale klantenbasis opbouwt.

Hybride Toegankelijkheid

Swipedrinks biedt de flexibiliteit om zowel via de app als met fysieke kaarten te werken, perfect voor gasten die liever geen smartphone gebruiken. Dit zorgt voor een inclusieve ervaring waarbij iedereen kan genieten van het gemak van Swipedrinks.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!