Bezoeker

Maak je evenementervaring zorgeloos met de Swipedrinks-app. Koop eenvoudig bonnetjes aan vooraf, zodat je tijdens het evenement volop kunt genieten zonder je zorgen te maken over contant geld. Onze app brengt het gemak van een cashless ervaring rechtstreeks naar je smartphone. Ervaar het gemak van Swipedrinks en focus volledig op het genieten van je evenement!

Cashless Gemak

Sociale Interacties

Exclusieve Voordelen

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Cashless Gemak

Alles kan vanaf je smartphone worden aangekocht. Vermijd lange rijen en verminder het risico op verlies van contant geld door digitaal te betalen.

Sociale Interacties

Trakteer vrienden op een drankje, leg samen een pot uit, of stuur cadeautjes naar familie en vrienden, allemaal via de app. Ook als je vrienden de app nog niet hebben, kun je gemakkelijk bonnen versturen via een unieke bonnen-URL.

Exclusieve Voordelen

Profiteer van kortingen, doe mee aan wedstrijden en ontvang extra informatie over het evenement direct via app-meldingen.

Flexibele Toegangsopties

Kies voor snelle en eenvoudige registratie in minder dan een minuut via de app, of ga voor een fysiek kaartje. Je kunt het kaartje aanvullen door het te laten scannen door de organisatie, of scan zelf de QR-code en vul je kaartje bij zonder in te loggen.

Transparant Overzicht

Via de app heb je toegang tot een volledig overzicht van je transacties en kun je je bonnen beheren in je digitale wallet.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!