Barman

De Swipedrinks-app is niet alleen ideaal voor bezoekers, maar biedt ook krachtige tools voor barmannen om elke bestelling moeiteloos af te rekenen. Ontdek hoe onze bartender-functie het werk aan de bar transformeert en vereenvoudigt.

Flexibele Apparatuurkeuzes

Intuïtieve Barfunctie

Veelzijdige Afrekeningsopties

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Flexibele Apparatuurkeuzes

Als barman kun je kiezen om je eigen smartphone te gebruiken of je kunt bij ons ook speciaal afgestelede toestellen huren voor een geoptimaliseerde ervaring. Alle apparaten werken perfect via 4G/5G of WiFi, zonder de noodzaak voor complexe bekabeling.

Intuïtieve Barfunctie

Onze barfunctie is ontworpen om door zowel jong als oud gemakkelijk gebruikt te worden. Met een intuïtieve interface kan iedere barman snel en efficiënt werken, ongeacht hun ervaringsniveau.

Veelzijdige Afrekeningsopties

Barmannen kunnen eenvoudig afrekenen door een QR-code te tonen voor smartphones, of QR-codes te scannen van kaartjes. Dit zorgt voor een snelle en foutloze afhandeling van betalingen. Ook kan je makkelijk andere betaal-opties (cash, bancontact,..) registreren zodat alle data goed kan bewaard worden.

Mobiele en Snelle Handling

De Swipedrinks-app maakt het mogelijk om mobiel te werken, zodat je bestellingen aan de toog kunt afhandelen of direct aan tafels kunt opnemen. Dit verhoogt de efficiëntie en voorkomt opstoppingen bij vaste kassa's tijdens evenementen. Met de Swipedrinks-app heeft elke medewerker achter de toog zijn eigen mobiele kassa. Dit versnelt de bediening aanzienlijk, waardoor veel mensen snel en efficiënt kunnen worden geholpen.

Aparte Beheer van Elke Bar/Toog

Elke bar of toog kan apart worden bijgehouden binnen de app, wat ideaal is voor samenwerking met externe organisaties en voor een duidelijk overzicht van de verkopen per locatie.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!